КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

Кухнята е мястото в дома, което събира семейството за най-сладките и вкусни моменти. Затова ние от „Кардо Дизайн“ изработваме кухни по поръчка, които отговарят на семейните Ви традиции, съобразени са със спецификата на домакинството Ви и се превръщат в любимото място за членовете на семейството Ви.

Селектирали сме за Вас първокласни материали, функционални уреди, стилни аксесоари, модерно осветление, за да превърнем кухнята Ви в уникално дизайнерско бижу. В каталога ни може да откриете разнообразни модели модерни кухни по поръчка – моделите „Пастел гланц с огънати фронтове“, „Пастел мат“, „Дъблин“, „Пастел гланц с фрезовани дръжки“ и „Пастел мат и Ламина“, както и традиционни кухни от моделите „Дъблин“, „Тоскана“, „Ретро“ и „Венеция“. Всеки от тях може да бъде съобразен с Вашите индивидуални изисквания, размерите на помещението и разположението, а защо да не експериментирате и с материалите и цветовете, за да създадем за Вас съвършената кухня.

Кухни по поръчка от „Кардо Дизайн“

Нашите екипи ще изготвят за Вас 3D проект, който ще разискваме с всички подробности заедно, след това ще изработим Вашата кухня до последния детайл – ще Ви разясним разликите при материалите, цветовете, разположението, обзавеждането, електроуредите, стенните панели и плотове, механизмите, смесителите и мивките, осветлението и аксесоарите, а след това ще монтираме с прецизност и бързина всичко необходимо. За Вас остава да се насладите на изцяло новата, изящна кухня. Това, което ни отличава на пазара е акуратността, с която работим, желанието ни да създадем за Вас идеалното кухненско пространство, на което гарантирано ще се радвате с години, защото селектираме за Вас най-добрите и модерни материали и модели.

кухни по поръчка

Модерни кухни

Изчистен стил, модерни форми, функционално пространство – потърсете ни, ако това е Вашата визия за кухнята

Традиционни

Традиционни кухни

Кухнята е уют, комфорт, притегателно място за цялото семейство, където се случва любимата ни магия – храната

Технологии

Технологии в кухните

Всеки малък детайл е важен, за да оперирате бързо, свободно и с лекота в кухнята. Тук ще откриете всичко необходимо

запитване

Как да направим запитване

Заповядайте в нашия магазин, за да създадем заедно мечтаната от Вас кухня с избрани от Вас материали и цветове

Скица

Скица на помещението

За да улесним максимално процеса по проектиране, е необходимо да съобразим всички елементи от помещението

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

в събота приемаме само и единствено с предварително уговорена среща и записан час
по телефона!
Благодарим за разбирането!